Våra skolor

Noblaskolan har idag 15 skolor runt om i Sverige. Alla våra skolor har ambitionen att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra elever. Du kan välja Noblaskolan även om du inte bor i samma kommun som skolan.

Här finns vi

Välj din skola i listan för att läsa mer om vad vi erbjuder.

Det här är Noblaskolan

Lärare hjälper en elev på Noblaskolan

Två elever på Noblaskolan som skriver

Noblautmaningen – för akademiskt självförtroende

För att lärandet ska vara både utmanande och verklighetsförankrat fokuserar vi regelbundet på problemlösning i undervisningen. Det bygger våra elevers akademiska självförtroende.
Lärare hjälper två elever på Noblaskolan

Vi ställer krav, stöttar och utmanar

Vi finns för att vi vill ge våra elever bästa möjliga förutsättningar för akademisk utveckling. Vi satsar på hög undervisningskvalitet, studiero och akademiska ambitioner eftersom vi vet att det fungerar.