Våra skolor

Noblaskolan har idag 14 skolor runt om i Sverige, och till hösten blir vi 15! Alla våra skolor har ambitionen att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra elever. Du kan välja Noblaskolan även om du inte bor i samma kommun som skolan.

Här finns vi

Välj din skola i listan för att läsa mer om vad vi erbjuder.

Det här är Noblaskolan

Noblautmaningen – för akademiskt självförtroende

För att lärandet ska vara både utmanande och verklighetsförankrat fokuserar vi regelbundet på problemlösning i undervisningen. Det bygger våra elevers akademiska självförtroende.

Vi ställer krav, stöttar och utmanar

Vi finns för att vi vill ge våra elever bästa möjliga förutsättningar för akademisk utveckling. Vi satsar på hög undervisningskvalitet, studiero och akademiska ambitioner eftersom vi vet att det fungerar.