Alfaskolan blir Noblaskolan Solna

På Noblaskolan Solna fortsätter vi med det framgångsrika arbete som vi tidigare hade under namnet Alfaskolan, och samma fokus på att ge alla elever rätt utmaningar och förutsättningar för att lyckas. Hos oss går barn och elever från förskoleklass hela vägen upp till årskurs 9.

Varmt välkommen till Noblaskolan!

För att elever som utmanas når längre

På Noblaskolan bedriver vi resultatinriktad undervisning. Vi gör det genom att ställa krav, stötta och utmana, varje dag, varje lektion. Det är så vi tillsammans med eleverna bygger ett akademiskt självförtroende redan från start.

Det här är Noblaskolan Solna

Vi på Noblaskolan Solna har under många år haft studieresultat som är bland de högsta i landet, för att vi tar utbildning på allvar genom att ha höga förväntningar och motivera eleverna hela vägen fram till mål.

Vill du veta mer om Noblaskolan Solna?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt.

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Solna

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Solna. Det kan du göra här!

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur skolan fungerar.

När du känner dig redo fyller du i vårt ansökningsformulär. Skicka in det för att ansöka till skolan.

Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen. Har du funderingar kan du läsa mer under våra vanliga frågor.

Ansvarstagande bland elever, skolpersonal och vårdnadshavare är receptet för en bra skolgång.

Joakim Lindberg,
Rektor på Noblaskolan Solna

Våra nyheter

OKTOBER 14, 2020

Nu lanseras Noblaskolan!

Skolchef Eva-Lotte Stavle om den nya profilen.

12 OKTOBER, 2020
Intervjuer

Säg hej till skolans rektor

Intervju med Joakim Lindberg