Björkenässkolan blir Noblaskolan Löddeköpinge

På Noblaskolan Löddeköpinge ser vi det som vår uppgift att ge våra elever en trygg skolgång och undervisning av högsta kvalitet. Hos oss går barn och elever från förskoleklass hela vägen upp till årskurs 9.

Välkommen till Noblaskolan!

För att elever som utmanas når längre

På Noblaskolan bedriver vi resultatinriktad undervisning. Vi gör det genom att ställa krav, stötta och utmana, varje dag, varje lektion. Det är så vi tillsammans med eleverna bygger ett akademiskt självförtroende redan från start.

Det här är Noblaskolan Löddeköpinge

På Noblaskolan Löddeköpinge vet vi att undervisning med hög kvalitet och effektiv feedback ger goda resultat. Vi följer kontinuerligt upp varje elevs kunskapsutveckling, hela vägen från förskoleklass till åk 9.

Vill du veta mer om Noblaskolan Löddeköpinge?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt.

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Löddeköpinge

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Löddeköpinge. Det kan du göra här!

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur skolan fungerar.

När du känner dig redo fyller du i vårt ansökningsformulär. Skicka in det för att ansöka till skolan.

Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen. Har du funderingar kan du läsa mer under våra vanliga frågor.

För våra elever är de viktigaste faktorerna skickliga lärare, en trygg skolmiljö samt ett eget växande ansvarstagande.

Pia Tullgren,
Rektor på Noblaskolan Löddeköpinge

Våra nyheter

OKTOBER 14, 2020

Nu lanseras Noblaskolan!

Skolchef Eva-Lotte Stavle om den nya profilen.

9 OKTOBER, 2020

Rektorns bästa tips inför skolvalet

Lär känna skolans rektor Pia Tullgren oc...

Löddeköpinge