×

 

Rotundaskolan blir Noblaskolan Hemdal

Till hösten 2021 byter vi namn som ett steg i vår utveckling – Rotundaskolan kommer att bli en del av Noblaskolan, vilket vi är väldigt glada för!

Vi bedriver resultatinriktad undervisning. Vi gör det genom att ställa krav, stötta och utmana, varje dag, varje lektion. Det är så vi tillsammans med eleverna bygger ett akademiskt självförtroende redan från start. Hos oss går elever från förskoleklass till årskurs 9.

Varmt välkommen till oss!

Mer om Noblaskolan

Det här är Noblaskolan Hemdal

En skola med höga ambitioner

I våra elever finns allt som krävs för att lyckas. Vår uppgift är att locka fram det. När vi utmanar, stöttar och ställer krav ser vi tydliga resultat och höga meritvärden.

Vi följer Noblakoden

Vi vet att struktur är mer än ordningsregler. Därför har vi skapat Noblakoden – ett gemensamt förhållningssätt kring lektionsstruktur, ordning, mentorsrollen och andra saker som är viktiga för en bra skolmiljö.

Tydligt ledarskap

En av nycklarna till framgångsrik utbildning är ett medvetet och tydligt ledarskap. Vi är omsorgsfulla i ledarskapet på alla nivåer; från lärarens ledarskap i klassrummet till rektors ledarskap för hela skolan.

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Hemdal

Även om vi byter namn till Noblaskolan först under hösten går det givetvis att ställa sig i kö till skolan redan nu.

1

Läs på om skolan

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan. Det kan du göra här!

2

Besök oss

Du kan besöka oss på vårt digitala öppet hus för att se skolan och få en uppfattning om hur vi jobbar.

3

Ställ dig i kö

När du känner dig redo fyller du i vårt ansökningsformulär. Skicka in det för att ansöka till skolan.

4

Antagningsbesked

Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen.

Ställ ditt barn i kö

Det bästa med mitt jobb är att jag varje dag får se eleverna växa och utvecklas

Karin Bolin,
Rektor