Läs om vår hantering av Covid-19.

Lännersta skola blir Noblaskolan Lännersta!

På Noblaskolan Lännersta har vi sedan 1998 haft privilegiet att få följa våra elever från förskola till årskurs 5. Vi arbetar med visionen att alla ska mötas med respekt, utvecklas som personer och nå sitt fulla värde i både självkänsla och resultat.

Varmt välkommen till vår skola!

Mer om oss

Digitalt öppet hus

Med anledning av coronapandemin och det rådande läget har vi valt att hålla vårt öppet hus digitalt, tills vi får ta emot besök igen. Varmt välkommen till oss!

Det här är Noblaskolan Lännersta

En skola med höga ambitioner

Det är viktigt att varje elev får möta engagerade lärare med goda kunskaper, inspirerande lärandesätt och hög undervisningskvalitet. Därför ser vi till att jobba med behöriga lärare redan från år 1.

Vi följer Noblakoden

Vi vet att struktur är mer än ordningsregler. Därför har vi skapat Noblakoden – ett gemensamt förhållningssätt kring lektionsstruktur, ordning, mentorsrollen och andra saker som är viktiga för en bra skolmiljö.

Tydligt ledarskap

En av nycklarna till framgångsrik utbildning är ett medvetet och tydligt ledarskap. Vi är omsorgsfulla i ledarskapet på alla nivåer; från lärarens ledarskap i klassrummet till rektors ledarskap för hela skolan.

Vill du veta mer om Noblaskolan Lännersta?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för förskolan, skolan och vårt arbetssätt.

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Lännersta

1

Läs på om skolan

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Lännersta. Det kan du göra här!

2

Besök oss

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur förskolan eller skolan fungerar.

3

Ställ dig i kö

När du känner dig redo kan du ansöka till vår skola genom att klicka här.

4

Antagningsbesked

Inför skolvalsperioden kontaktar vi er via e-post enligt turordning i vår kö för erbjudande om plats. När vårdnadshavare tackat ja görs ansökan i skolvalet till vår skola via din personliga sida i Nacka kommuns e-tjänst Nacka24.

Ställ ditt barn i kö

Våra nyheter

FEBRUARI 15, 2021
Skolvalet

Skolvalet - så går det till

Vi har samlat information om skolvalet.

DECEMBER 10, 2020
Allmänt

Nobeldagen på Noblaskolan Nya ...

Noblaskolan uppmärksammar Nobeldagen!

OKTOBER 14, 2020
Allmänt

Nu lanseras Noblaskolan!

Skolchef Eva-Lotte Stavle om den nya profilen.