Milstensskolan blir Noblaskolan Täby

På Noblaskolan Täby möter eleverna värme och en positiv anda. Våra engagerade lärare är skickliga pedagoger och inspirerande förebilder. Genom tydlig struktur och höga förväntningar skapar vi en trygg skolgång för varje elev. Här går elever från förskoleklass till årskurs 9.

Varmt välkommen till Noblaskolan!

För att elever som utmanas når längre

På Noblaskolan bedriver vi resultatinriktad undervisning. Vi gör det genom att ställa krav, stötta och utmana, varje dag, varje lektion. Det är så vi tillsammans med eleverna bygger ett akademiskt självförtroende redan från start.

Det här är Noblaskolan Täby

Vi skapar motivation! Genom vårt samarbete med ÅVA Gymnasium får eleverna möjlighet att läsa engelska 5 och matte 1C. Flera av våra elever läser engelska och matematik på gymnasienivå redan i årskurs 9.

Vill du veta mer om Noblaskolan Täby?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt.

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Täby

Läs på ordentligt om skolan

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Täby. Det kan du göra här!

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur skolan fungerar.

När du känner dig redo fyller du i vårt ansökningsformulär. Skicka in det för att ansöka till skolan.

Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen. Har du funderingar kan du läsa mer under våra vanliga frågor.

Ställ ditt barn i kö

Att arbeta i skolan är för mig ett av de viktigaste uppdragen som finns.

Maria Dahlin,
rektor på Noblaskolan Täby

Våra nyheter

FEBRUARI 15, 2021
Skolvalet

Skolvalet - så går det till

Vi har samlat information om skolvalet.

DECEMBER 10, 2020

Nobeldagen på Noblaskolan Nya ...

Noblaskolan uppmärksammar Nobeldagen!

OKTOBER 14, 2020

Nu lanseras Noblaskolan!

Skolchef Eva-Lotte Stavle om den nya profilen.