Läs om vår hantering av Covid-19.

Hagabergskolan blir Noblaskolan Hagaberg

På vår skola ser vi elevernas utbildning som vårt ansvar och för att de ska lyckas tror vi att det väldigt ofta behövs ett både och. Både struktur och stöttning, både lek och allvar, både kreativitet och färdighetsträning, både lust och krav. Hos oss går elever från förskoleklass till högstadiet.

Varmt välkommen till oss!

Mer om oss

För att elever som utmanas når längre

På Noblaskolan bedriver vi resultatinriktad undervisning. Vi gör det genom att ställa krav, stötta och utmana, varje dag, varje lektion. Det är så vi tillsammans med eleverna bygger ett akademiskt självförtroende redan från start.

 

Det här är Noblaskolan Hagaberg

En skola med höga ambitioner

På Noblaskolan Hagaberg prioriterar och fokuserar vi alltid på elevernas lärande och trygghet. Alla som jobbar med våra elever är utbildade lärare, oavsett om de jobbar på fritidshemmet eller är ämneslärare.

Vi följer Noblakoden

Vi vet att struktur är mer än ordningsregler. Därför har vi skapat Noblakoden – ett gemensamt förhållningssätt kring lektionsstruktur, ordning, mentorsrollen och andra saker som är viktiga för en bra skolmiljö.

Tydligt ledarskap

En av nycklarna till framgångsrik utbildning är ett medvetet och tydligt ledarskap. Vi är omsorgsfulla i ledarskapet på alla nivåer; från lärarens ledarskap i klassrummet till rektors ledarskap för hela skolan.

Vill du veta mer om Noblaskolan Hagaberg?

Vad roligt att ni är intresserade av Noblaskolan Hagaberg. Om ni har frågor om skolan är ni välkomna att höra av er eller göra en intresseanmälan, så håller vi er uppdaterade. 

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Hagaberg

1

Läs på om skolan

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Hagaberg. Det kan du göra här!

2

Besök oss

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur skolan fungerar.

3

Ställ dig i kö

När du känner dig redo fyller du i vårt ansökningsformulär. Skicka in det för att ansöka till skolan.

4

Antagningsbesked

Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen. Har du funderingar kan du läsa mer under våra vanliga frågor.

Ställ ditt barn i kö

Jag vill att varje elev får med sig bildning och massor av kunskap.

Henrik Lövstedt,
Rektor

Våra nyheter

FEBRUARI 15, 2021
Skolvalet

Skolvalet - så går det till

Vi har samlat information om skolvalet.

DECEMBER 10, 2020
Allmänt

Nobeldagen på Noblaskolan Nya ...

Noblaskolan uppmärksammar Nobeldagen!

OKTOBER 14, 2020
Allmänt

Nu lanseras Noblaskolan!

Skolchef Eva-Lotte Stavle om den nya profilen.