Hagabergskolan blir Noblaskolan Hagaberg

På vår skola ser vi elevernas utbildning som vårt ansvar och för att de ska lyckas tror vi att det väldigt ofta behövs ett både och. Både struktur och stöttning, både lek och allvar, både kreativitet och färdighetsträning, både lust och krav. Hos oss går elever från förskoleklass till högstadiet.

Varmt välkommen till oss!

För att elever som utmanas når längre

På Noblaskolan bedriver vi resultatinriktad undervisning. Vi gör det genom att ställa krav, stötta och utmana, varje dag, varje lektion. Det är så vi tillsammans med eleverna bygger ett akademiskt självförtroende redan från start.

Det här är Noblaskolan Hagaberg

På Noblaskolan Hagaberg prioriterar och fokuserar vi alltid på elevernas lärande och trygghet. Alla som jobbar med våra elever är utbildade lärare, oavsett om de jobbar på fritidshemmet eller är ämneslärare.

Vill du veta mer om Noblaskolan Hagaberg?

Vad roligt att ni är intresserade av Noblaskolan Hagaberg. Om ni har frågor om skolan är ni välkomna att höra av er eller göra en intresseanmälan, så håller vi er uppdaterade.

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Hagaberg

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Hagaberg. Det kan du göra här!

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur skolan fungerar.

När du känner dig redo fyller du i vårt ansökningsformulär. Skicka in det för att ansöka till skolan.

Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen. Har du funderingar kan du läsa mer under våra vanliga frågor.

Ställ ditt barn i kö

Jag vill att varje elev får med sig bildning och massor av kunskap.

Henrik Lövstedt,

Våra nyheter

FEBRUARI 15, 2021
Skolvalet

Skolvalet - så går det till

Vi har samlat information om skolvalet.

DECEMBER 10, 2020

Nobeldagen på Noblaskolan Nya ...

Noblaskolan uppmärksammar Nobeldagen!

OKTOBER 14, 2020

Nu lanseras Noblaskolan!

Skolchef Eva-Lotte Stavle om den nya profilen.