Nacka Strands Skola blir Noblaskolan Nacka Strand

På Noblaskolan Nacka Strand ser vi det som vår uppgift att ge våra elever en trygg skolgång och undervisning av högsta kvalitet. Hos oss går barn och elever från förskolan upp till årskurs 3.

Välkommen till oss!

För att elever som utmanas når längre

På Noblaskolan bedriver vi resultatinriktad undervisning. Vi gör det genom att ställa krav, stötta och utmana, varje dag, varje lektion. Det är så vi tillsammans med eleverna bygger ett akademiskt självförtroende redan från start.

Det här är Noblaskolan Nacka Strand

I våra elever finns allt som krävs för att lyckas. Vår uppgift är att locka fram det. När vi utmanar, stöttar och ställer krav ser vi tydliga resultat och höga meritvärden.

Vill du veta mer om Noblaskolan Nacka Strand?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för förskolan, skolan och vårt arbetssätt.

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Nacka Strand

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Nacka Strand. Det kan du göra här!

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur förskolan eller skolan fungerar.

När du känner dig redo kan du ansöka till vår skola genom att klicka här.

Platserbjudande visas på din personliga sida i Nacka kommuns e-tjänst Nacka24. Erbjudandet skickas även ut med e-post eller vanlig post, beroende på dina inställningar i e-tjänsten.

Det bästa med mitt jobb är att jag får se individer växa.

Anna Grimlund ,
Rektor Noblaskolan Nacka Strand

Våra nyheter

OKTOBER 14, 2020

Nu lanseras Noblaskolan!

Skolchef Eva-Lotte Stavle om den nya profilen.

12 OKTOBER, 2020
Intervjuer

Säg hej till skolans rektor

Intervju med Anna Grimlund