Johannes Petri skola blir Noblaskolan Saltsjö-Boo

På Noblaskolan Saltsjö-Boo stimuleras eleverna i en miljö som präglas av trygghet, struktur och studiero. Genom goda relationer och höga förväntningar på såväl personal som elever arbetar vi tillsammans för att nå vår vision. På vår skola går elever från förskolan upp till årskurs 9.

Varmt välkommen till vår skola!

Digitalt öppet hus

Med anledning av coronapandemin och det rådande läget har vi valt att hålla vårt öppet hus digitalt, tills vi får ta emot besök igen. Varmt välkommen till oss!

Det här är Noblaskolan Saltsjö-Boo

I våra elever finns allt som krävs för att lyckas. Vår uppgift är att locka fram det. När vi utmanar, stöttar och ställer krav ser vi tydliga resultat och höga meritvärden.

På Noblaskolan Saltsjö-Boo har vi en hög andel behöriga lärare och pedagoger. Vi har engagemang och glädje i lärandet, och ett ständigt fokus på att hjälpa alla att nå sin fulla potential.

Vill du veta mer om Noblaskolan Saltsjö-Boo?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt.

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Saltsjö-Boo

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Saltsjö-Boo. Det kan du göra här!

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur förskolan eller skolan fungerar.

När du känner dig redo kan du ansöka till vår skola genom att klicka här.

Platserbjudande visas på din personliga sida i Nacka kommuns e-tjänst Nacka24. Erbjudandet skickas även ut med e-post eller vanlig post, beroende på dina inställningar i e-tjänsten.

Ställ ditt barn i kö

Att få jobba med skolutveckling och att se elever växa och utvecklas är det bästa med mitt jobb.

Ulrika Zätterqvist,
Rektor på Noblaskolan Saltsjö-Boo

Våra nyheter

FEBRUARI 15, 2021
Skolvalet

Skolvalet - så går det till

Vi har samlat information om skolvalet.

DECEMBER 10, 2020

Nobeldagen på Noblaskolan Nya ...

Noblaskolan uppmärksammar Nobeldagen!

OKTOBER 14, 2020

Nu lanseras Noblaskolan!

Skolchef Eva-Lotte Stavle om den nya profilen.