För att elever som utmanas når längre

På Noblaskolan bedriver vi resultatinriktad undervisning. Vi gör det genom att ställa krav, stötta och utmana, varje dag, varje lektion. Det är så vi tillsammans med eleverna bygger ett akademiskt självförtroende redan från start.

Det här är Noblaskolan Saltsjö-Boo

Elever i ett klassrum på Noblaskolan

I våra elever finns allt som krävs för att lyckas. Vår uppgift är att locka fram det. När vi utmanar, stöttar och ställer krav ser vi tydliga resultat och höga meritvärden.
Två elever på Noblaskolan som ritar

Lärare skriver på tavlan på Noblaskolan

På Noblaskolan Saltsjö-Boo har vi en hög andel behöriga lärare och pedagoger. Vi har engagemang och glädje i lärandet, och ett ständigt fokus på att hjälpa alla att nå sin fulla potential.

Vill du veta mer om Noblaskolan Saltsjö-Boo?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt.

HÅLL DIG UPPDATERAD

Gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret, så håller vi dig uppdaterad om öppet hus-tillfällen och annat som händer hos oss på Noblaskolan.

Årskurs jag är intresserad av
Vilket år ska barnet börja skolan?

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till att ta emot inbjudningar till öppet hus och visningar, information om våra skolor och/eller marknadsföring om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Du samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB 556568-8479.
De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, skolform, årskurs och år för studiestart.

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att skicka dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för, tillhandahålla dig marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser som du samtyckt till. Ni samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB 556568-8479.

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Pysslingen Förskolor och Skolor AB, org. nr. 556035-4309, är personuppgiftsansvarig på den skola du anmält intresse till. Personuppgifterna behandlas även med stöd av den personuppgiftsbiträdena Microsoft Ireland Operations Limited, org. nr. 502052-1307,

Infobip Sweden AB org. nr. 559053-5281 och Azure AB, org. nr. 556672-2236. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.
Personuppgifterna kan komma att behandlas i USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia, och Ryssland med stöd av standardavtalsklausuler.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna eller avslutar marknadsföringen. Uppgifterna lagras fram till en månad efter den sökta utbildningens startår för vårdnadshavare till elever vid grundskolan. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få tillgång till dina personuppgifter.

Du hittar hela vår policy här.

Kontakt
Om du har frågor om hur dina personuppgifter hanteras kontakta AcadeMedias dataskyddsorganisation.

Ansökan – steg för steg

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Saltsjö-Boo. Det kan du göra här!

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur förskolan eller skolan fungerar.

När du känner dig redo kan du ansöka till vår skola genom att klicka här.

Platserbjudande visas på din personliga sida i Nacka kommuns e-tjänst Nacka24. Erbjudandet skickas även ut med e-post eller vanlig post, beroende på dina inställningar i e-tjänsten.

Ställ ditt barn i kö

Att få jobba med skolutveckling och att se elever växa och utvecklas är det bästa med mitt jobb.

Ulrika Zätterqvist,
Rektor på Noblaskolan Saltsjö-Boo

Våra nyheter

Utmärkelsen Lära i Nacka
oktober 28, 2022 Allmänt

Utmärkelsen Lära i Nacka

Grattis Dani och Wera på Noblaskolan Saltsjö-Boo som är nominerade.

Idag är det Nobladagen!
oktober 14, 2022 Allmänt

Idag är det Nobladagen!

14 oktober firar vi Nobladagen på alla våra skolor.

På Noblaskolan siktar vi högt
september 14, 2022 Allmänt

På Noblaskolan siktar vi högt

Vi vill ge våra elever de bästa tänkbara förutsättningarna