Norrskenet Boden blir Noblaskolan Boden

På Noblaskolan Boden stimuleras eleverna i en miljö som präglas av trygghet, struktur och studiero. För oss är det viktigt att alla elever blir sedda och vi uppskattar olikheter. Tillsammans ser vi till att alla elever når sina mål, hela vägen från förskoleklass till årskurs 9.

Välkommen till oss!

Det här är Noblaskolan Boden

Forskning visar att hälsa är starkt sammanlänkat med goda studieresultat. Därför har vi på Noblaskolan Boden en tydlig hälsoprofil. Det ger de bästa förutsättningarna för elevernas kunskapsutveckling.

Vill du veta mer om Noblaskolan?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt.

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Boden

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Boden. Det kan du göra här!

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur skolan fungerar.

När du känner dig redo fyller du i vårt ansökningsformulär. Skicka in det för att ansöka till skolan.

Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen. Har du funderingar kan du läsa mer under våra vanliga frågor.

Trygghet, struktur och hög kvalitet på undervisning är det viktigaste för en bra skolgång.

Lena Lasu,
Rektor på Noblaskolan Boden

Våra nyheter

OKTOBER 14, 2020

Nu lanseras Noblaskolan!

Skolchef Eva-Lotte Stavle om den nya profilen.

12 OKTOBER, 2020
Intervjuer

Säg hej till skolans rektor

Boden