Västra Allé blir Noblaskolan Mariastaden!

På Noblaskolan Mariastaden ser vi lärandet som ett livslångt äventyr. Att skapa och bygga goda relationer är avgörande för att alla ska känna sig sedda och bli trygga i den individ de är. Vi erbjuder både förskola och grundskola upp till årskurs 9.

Varmt välkommen till oss!

För att elever som utmanas når längre

På Noblaskolan bedriver vi resultatinriktad undervisning. Vi gör det genom att ställa krav, stötta och utmana, varje dag, varje lektion. Det är så vi tillsammans med eleverna bygger ett akademiskt självförtroende redan från start.

Det här är Noblaskolan Mariastaden

I våra elever finns allt som krävs för att lyckas. Vår uppgift är att locka fram det. När vi utmanar, stöttar och ställer krav ser vi tydliga resultat och höga meritvärden.

Vill du veta mer om Noblaskolan Mariastaden?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för förskolan, skolan och vårt arbetssätt.

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Mariastaden

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Mariastaden. Det kan du göra här!

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur skolan fungerar.

När du känner dig redo kan du ansöka till vår skola genom att klicka här. Du ansöker till förskolan via Helsingborgs kommun och till förskoleklass och grundskolan genom att fylla i vårt ansökningsformulär.

Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen. Har du funderingar kan du läsa mer under våra vanliga frågor.

Ställ ditt barn i kö

Jag vill göra skillnad för så många barn och elever som möjligt

Cathrine Svensson,
Rektor på Noblaskolan Mariastaden

Våra nyheter

FEBRUARI 15, 2021
Skolvalet

Skolvalet - så går det till

Vi har samlat information om skolvalet.

DECEMBER 10, 2020

Nobeldagen på Noblaskolan Nya ...

Noblaskolan uppmärksammar Nobeldagen!

OKTOBER 14, 2020

Nu lanseras Noblaskolan!

Skolchef Eva-Lotte Stavle om den nya profilen.