För att elever som utmanas når längre

På Noblaskolan Sundbyberg arbetar vi målinriktat med att skapa ett lustfyllt lärande, som ger varje barn rätt förutsättningar att nå sin fulla potential.

Det här är Noblaskolan Sundbyberg

Elever i ett klassrum på Noblaskolan

I våra elever finns allt som krävs för att lyckas. Vår uppgift är att locka fram det. När vi utmanar, stöttar och ställer krav ser vi tydliga resultat och höga meritvärden.
Två elever på Noblaskolan som ritar

Lärare skriver på tavlan på Noblaskolan

Vill du veta mer om Noblaskolan Sundbyberg?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt.

HÅLL DIG UPPDATERAD

Gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret, så håller vi dig uppdaterad om öppet hus-tillfällen och annat som händer hos oss på Noblaskolan.

Årskurs jag är intresserad av
Vilket år ska barnet börja skolan?

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till att ta emot inbjudningar till öppet hus och visningar, information om våra skolor och/eller marknadsföring om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Du samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB 556568-8479.
De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, skolform, årskurs och år för studiestart.

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att skicka dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för, tillhandahålla dig marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser som du samtyckt till. Ni samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB 556568-8479.

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Pysslingen Förskolor och Skolor AB, org. nr. 556035-4309, är personuppgiftsansvarig på den skola du anmält intresse till. Personuppgifterna behandlas även med stöd av den personuppgiftsbiträdena Microsoft Ireland Operations Limited, org. nr. 502052-1307,

Infobip Sweden AB org. nr. 559053-5281 och Azure AB, org. nr. 556672-2236. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.
Personuppgifterna kan komma att behandlas i USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia, och Ryssland med stöd av standardavtalsklausuler.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna eller avslutar marknadsföringen. Uppgifterna lagras fram till en månad efter den sökta utbildningens startår för vårdnadshavare till elever vid grundskolan. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få tillgång till dina personuppgifter.

Du hittar hela vår policy här.

Kontakt
Om du har frågor om hur dina personuppgifter hanteras kontakta AcadeMedias dataskyddsorganisation.

Ansökan – steg för steg

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Sundbyberg. Det kan du göra här!

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur skolan fungerar.

När du känner dig redo hittar du vårt ansökningsformulär till förskola eller grundskola här.

Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen. Har du funderingar kan du läsa mer under våra vanliga frågor.

Ställ ditt barn i kö

Det bästa med mitt jobb är att jag får möjlighet att skapa en bra skolgång för barn och ungdomar.

Didan Koy,
Rektor på Noblaskolan Sundbyberg

Våra nyheter

Idag är det Nobladagen!
oktober 14, 2022 Allmänt

Idag är det Nobladagen!

14 oktober firar vi Nobladagen på alla våra skolor.

På Noblaskolan siktar vi högt
september 14, 2022 Allmänt

På Noblaskolan siktar vi högt

Vi vill ge våra elever de bästa tänkbara förutsättningarna