Älvkvarnsskolan blir Noblaskolan Sundbyberg

På Noblaskolan Sundbyberg arbetar vi målinriktat med att skapa ett lustfyllt lärande, som ger varje barn rätt förutsättningar att nå sin fulla potential. Vi har både förskola och grundskola upp till årskurs 9.

Välkommen till oss på Noblaskolan Sundbyberg!

För att elever som utmanas når längre

På Noblaskolan bedriver vi resultatinriktad undervisning. Vi gör det genom att ställa krav, stötta och utmana, varje dag, varje lektion. Det är så vi tillsammans med eleverna bygger ett akademiskt självförtroende redan från start.

Det här är Noblaskolan Sundbyberg

I våra elever finns allt som krävs för att lyckas. Vår uppgift är att locka fram det. När vi utmanar, stöttar och ställer krav ser vi tydliga resultat och höga meritvärden.

Vill du veta mer om Noblaskolan Sundbyberg?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt.

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Sundbyberg

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Sundbyberg. Det kan du göra här!

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur skolan fungerar.

När du känner dig redo hittar du vårt ansökningsformulär till förskola eller grundskola här.

Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen. Har du funderingar kan du läsa mer under våra vanliga frågor.

Ställ ditt barn i kö

Det bästa med mitt jobb är att jag får möjlighet att skapa en bra skolgång för barn och ungdomar.

Didan Koy,
Rektor på Noblaskolan Sundbyberg

Våra nyheter

FEBRUARI 15, 2021
Skolvalet

Skolvalet - så går det till

Vi har samlat information om skolvalet.

DECEMBER 10, 2020

Nobeldagen på Noblaskolan Nya ...

Noblaskolan uppmärksammar Nobeldagen!

OKTOBER 14, 2020

Nu lanseras Noblaskolan!

Skolchef Eva-Lotte Stavle om den nya profilen.