Fenestra Nya Hovås blir Noblaskolan Nya Hovås

Noblaskolan Nya Hovås är en skola med höga ambitioner, varm atmosfär och mycket goda kunskapsresultat. Hos oss blir varje elev sedd varje dag och vi strävar alltid efter att växa och utvecklas tillsammans. Vi är en skola med årskurs 6–9.

Välkommen till Noblaskolan Nya Hovås!

Välkommen till vårt digitala öppet hus

Med anledning av coronapandemin och det rådande läget har vi valt att hålla vårt öppet hus digitalt, tills vi får ta emot besök igen.

För att elever som utmanas når längre

På Noblaskolan bedriver vi resultatinriktad undervisning. Vi gör det genom att ställa krav, stötta och utmana, varje dag, varje lektion. Det är så vi tillsammans med eleverna bygger ett akademiskt självförtroende redan från start.

Det här är Noblaskolan Nya Hovås

Vi arbetar målmedvetet och strukturerat för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att nå sin fulla potential. Vi individanpassar och utmanar för att lyfta alla våra elever till nästa nivå.

Vill du veta mer om Noblaskolan Nya Hovås?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt.

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Nya Hovås

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Nya Hovås. Det kan du göra här!

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur skolan fungerar.

När du känner dig redo fyller du i vårt ansökningsformulär. Skicka in det för att ansöka till skolan.

Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen. Har du funderingar kan du läsa mer under våra vanliga frågor.

Ställ ditt barn i kö

Det bästa med mitt jobb är att jag varje dag får träffa våra elever och vara en del av deras utveckling.

Katja Brandt Persson,
Rektor på Noblaskolan Nya Hovås

Våra nyheter

FEBRUARI 15, 2021
Skolvalet

Skolvalet - så går det till

Vi har samlat information om skolvalet.

DECEMBER 10, 2020

Nobeldagen på Noblaskolan Nya ...

Noblaskolan uppmärksammar Nobeldagen!

OKTOBER 14, 2020

Nu lanseras Noblaskolan!

Skolchef Eva-Lotte Stavle om den nya profilen.