Om Noblaskolan Täby

På Noblaskolan Täby i Stockholm jobbar vi för att varje elev ska nå lite längre.

Här finns värme och en positiv anda. Våra engagerade lärare är skickliga pedagoger och inspirerande förebilder, vilket gör eleverna genuint nyfikna på ny kunskap. På vår skola är vi måna om att varje elev ska våga uttrycka vad hen känner och tänker. En plats där alla kan vara sig själva. Genom bestämda förhållningssätt, en stark elevhälsa och tydliga regler skapar vi en trygg skolgång för varje elev.

En grundskola i Täby – från förskoleklass till årskurs 9

Idag går det cirka 460 elever på grundskolan i Noblaskolan Täby. I våra funktionella och trivsamma lokaler för skolundervisning och fritidsverksamhet trivs både elever och medarbetare. Vår inbjudande skolgård ligger mitt i ett naturskönt område i Skarpäng – med närhet till både Mörtsjön och Roslagsleden.

Fördelarna med Noblaskolan

Vi skapar motivation! Genom vårt samarbete med ÅVA Gymnasium får eleverna möjlighet att läsa engelska 5 och matte 1C. Flera av våra elever läser engelska och matematik på gymnasienivå redan i årskurs 9.

Vi utmanar och stöttar våra elever

På Noblaskolan Täby arbetar vi med ett kvalitetsarbete och tror på att utmana, stötta och ställa krav för att på bästa sätt bygga elevernas personliga och akademiska självförtroende. Vi vet att våra elever har allt inom sig som krävs för att lyckas och att det är vår uppgift att locka fram det. Vår vision är därför att alla elever ska ges förutsättningar att nå sin fulla potential. Läs mer om hur vi jobbar i grundskolan.

Kommunikation mellan skola och vårdnadshavare

Vi använder oss av plattformen Schoolsoft för att skicka ut information mellan skola, elever och vårdnadshavare. Här finner du schema, matsedel, lärarnas kontaktinformation, sjukanmälan och viktiga dokument och blanketter.

Frågor om verksamheten

Om du undrar över något, titta under vanliga frågor. Självklart går det även bra att kontakta oss.

Sök till vår skola

Här hittar du information om hur du ställer ditt barn i kö hos oss, samt hur antagningsprocessen på Noblaskolan Täby går till.

Vill du veta mer om Noblaskolan Täby?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt.

Kvalitetsrapport

Här kan du läsa vår kvalitetsrapport för läsåret 2019/2020. Eftersom vi bytte namn till Noblaskolan först under hösten 2020 har skolan sitt gamla Pysslingen-namn i rapporten.