Vanliga frågor

Vi har samlat våra vanligaste frågor och svar för att göra det enklare för dig som vårdnadshavare att hitta rätt information.

Vanliga frågor

Får man komma på visning?

Det går bra att boka en privat visning av skolan. Prata med administratören om du är intresserad, du hittar kontaktuppgifter under Kontakt-sidan.

Kösystem

Vilken plats har vi i kön?

Tyvärr kan vi inte svara på specifika fall då det beror på hur många som tackar ja till sin erbjudna plats och hur många barn som tas in i varje klass. Kontakta skolans administratör för mer information.

Varför ska jag välja skolan åt mitt barn?

På Noblaskolan Täby i Stockholm jobbar vi för att varje elev ska nå lite längre. Här finns värme och en positiv anda. Våra engagerade lärare är skickliga pedagoger och inspirerande förebilder, vilket gör eleverna genuint nyfikna på ny kunskap. På vår skola är vi måna om att varje elev ska våga uttrycka vad hen känner och tänker. En plats där alla kan vara sig själva. Genom bestämda förhållningssätt, en stark elevhälsa och tydliga regler skapar vi en trygg skolgång för varje elev.

Lagas maten på skolan?

Vi arbetar med matleverantören Fazer, som har lång erfarenhet av catering. Maten levereras från Skarpängsskolan här i Täby.

Vad har skolan för profil?

På Noblaskolan Täby har vi ett samarbete med Åva gymnasium där elever från åk 7 – 9 som behöver extra stora utmaningar, får regelbunden undervisning i engelska och matematik. Vi fokuserar även mycket på ökad fysisk aktivitet och rörelse för våra elever.

Hittar du inte det du söker?
Kontakta oss så hjälper vi dig