Om Noblaskolan Löddeköpinge

Tillsammans är vi ett starkt team som drivs av en gemensam vision om en skola där varje elev får möjlighet att nå sin fulla potential.

Genom att uppmuntra elevernas möte och kommunikation med omvärlden – samhället, lärarna och varandra – skapar vi på Noblaskolan grogrunden för nya kunskaper och personlig utveckling.

Hos oss på Noblaskolan hittar du välutbildade, professionella och engagerade lärare vars jobb är att vara experter på just ditt barn. Genom att utmana och stötta ser vi till att varje elev når sin fulla potential.

Det här är Noblaskolan Löddeköpinge

Noblaskolan Löddeköpinge, tidigare Björkenässkolan, är en grundskola med cirka 400 elever. Här går barn och elever från förskoleklass ända upp till årskurs 9, vilket ger dem en trygg grund och en fin start i kunskapsutvecklingen. Vi satsar även på näringsrik och kravmärkt skolmat, vilket ger eleverna mer energi att prestera i skolan.

Fördelarna med Noblaskolan

På Noblaskolan Löddeköpinge vet vi att undervisning med hög kvalitet och effektiv feedback ger goda resultat. Vi följer kontinuerligt upp varje elevs kunskapsutveckling, hela vägen från förskoleklass till åk 9.

Kommunikation mellan skola och vårdnadshavare

Vi använder oss av plattformen Schoolsoft för att skicka ut information mellan skola, elever och vårdnadshavare. Här finner du schema, matsedel, lärarnas kontaktinformation, sjukanmälan och viktiga dokument och blanketter.

Undrar du något?

Är det någon information du saknar kan du ta en titt bland våra vanliga frågor. Självklart går det även bra att kontakta oss.

Sök till vår skola

Här hittar du information om hur du ställer ditt barn i kö hos oss, samt hur antagningsprocessen på Noblaskolan Löddeköpinge går till.

Vill du veta mer om Noblaskolan Löddeköpinge?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt.

Kvalitetsrapport

Här kan du läsa vår kvalitetsrapport för läsåret 2019/2020. Eftersom vi bytte namn till Noblaskolan först under hösten 2020 har skolan sitt gamla Pysslingen-namn i rapporten.