×
 

Hoppa till innehållet

Noblaskolan Löddeköpinge grundskola

Vi erbjuder förskoleklass och årskurser 1–9

På vår skola hittar du välutbildade, professionella och engagerade lärare vars jobb är att vara experter på just ditt barn. Att få följa eleverna från förskoleklass ända upp till årskurs 9 är en fantastisk förmån och det är våra elever som gör vårt jobb både roligt och meningsfullt.

Noblaskolan Löddeköpinge - en friskola utan avgifter

Vår skola är kostnadsfri för att alla barn med ambitioner och utvecklingspotential ska ha möjlighet att kunna gå här. Det tillkommer kostnader för vårt fritidshem, vilket går enligt kommunens maxtaxa.

Goda akademiska resultat

Vi ser det som en del av vår uppgift att locka fram elevernas lust till lärande och utveckling. Det gör vi genom att utmana och stötta våra elever på skolan.

I vår grundskola har eleverna en chans att bygga sin egen framtid, enligt sina villkor – redan från start. Vi garanterar hög undervisningskvalitet, tydlig struktur och akademisk ambition. När våra elever lämnar oss på Noblaskolan gör de det med de bästa tänkbara förutsättningarna.

Läroplan och vår skolundervisning

Vi är en del av AcadeMedia skolor och arbetar efter Skolverkets läroplan Lgr22 för grundskolor. Att vårt sätt att undervisa håller god kvalitet har vår skola bevisat gång på gång, både i form av goda resultat och hög elevnöjdhet.

Lärare står och pratar framför klassen.

Vår handbollsakademi

På Noblaskolan Löddeköpinge har vi en handbollsakademi för våra högstadieelever. Under ledning av Ola Månsson och Cia Lindén är det träning 2 gånger per vecka under skoltid. Träningen är på idrottsanläggning vid Center Syd.

På skolgården har vi även en fullskalig beachhandbollsplan. Den utnyttjas väl både i undervisningen och på rasterna. Årligen deltager våra klasslag från olika årskurser dessutom i beachhandbollsturneringen i Helsingborg.

Handboll på Noblaskolan Löddeköpinge.

Ställ ditt barn i kö till vår grundskola

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Löddeköpinge eller läs mer om hur antagningsprocessen går till.