Antagningsprocessen på Noblaskolan Löddeköpinge

Vi är väldigt glada över att du är intresserad av Noblaskolan Löddeköpinge! Här kan du läsa om våra antagningsrutiner och hitta svar på några av de vanligaste frågorna.

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Löddeköpinge

Du ställer ditt barn i kö till Noblaskolan Löddeköpinge genom att klicka på knappen nedan. Se steg-för-steg nedan hur antagningsprocessen går till. Du hittar även våra antagningsrutiner i form av frågor och svar längre ner på sidan.

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Löddeköpinge. Det kan du göra här!

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur skolan fungerar.

När du känner dig redo fyller du i vårt ansökningsformulär. Skicka in det för att ansöka till skolan.

Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen. Har du funderingar kan du läsa mer under våra vanliga frågor.

Ställ ditt barn i kö

Vanliga frågor och svar om antagningsrutiner på Noblaskolan Löddeköpinge

Vi följer riktlinjer för vår elevrekrytering och köhantering. Detta gäller för samtliga Noblaskolor.

Hur går urvalet till?

Noblaskolan tillämpar urval baserat på organisatoriskt samband, ködagar, kvot för nyanlända och syskonförtur.

Har Noblaskolan syskonförtur?

Barn som har syskon som går på skolan under ansökningen har förtur och kan börja på skolan i mån av plats. Detta gäller om ansökan är till förskoleklassen eller grundskolan.