Vanliga frågor

Vi har samlat våra vanligaste frågor och svar för att göra det enklare för dig som vårdnadshavare att hitta rätt information.

Vanliga frågor

Får man komma på visning?

Det går bra att boka en privat visning av skolan. Prata med administratören om du är intresserad, du hittar kontaktuppgifter under Kontakt-sidan.

Får jag busskort av skolan?

Du måste bo 6 km från skolan. Busskort erbjuds till barn som har långt till skolan av hemkommunen. Läs mer på din kommuns hemsida.

Kösystem

Vilken plats har vi i kön?

Tyvärr kan vi inte svara på specifika fall då det beror på hur många som tackar ja till sin erbjudna plats och hur många barn som tas in i varje klass. Kontakta skolans administratör för mer information.

Telefonnummer till fritids?

Fritidshemmet 08-404 3148.
Plan 3/F–2 076 – 064-54 94 eller 08-404 31 41.
Plan 4/3–6 076 – 086-69 66 eller 08-404 31 42.

Varför ska jag välja skolan åt mitt barn?

På Noblaskolan möts du alltid av välutbildad personal med akademisk ambition och ett äkta engagemang för barn och ungdomar. Det all personal på skolan har gemensamt är att vi strävar efter att skapa ett kvalitativt lärande, så att alla elever når sina mål och sin fulla potential.

Vad har skolan för profil?

På Noblaskolan Sundbyberg arbetar vi målinriktat med att skapa ett lustfyllt lärande, som ger varje barn och elev förutsättningar att nå sin fulla potentiall. Vi har höga förväntningar och goda relationer med alla våra elever. Trygghet och studiero når vi genom ett tätt samarbete mellan elever, vårdnadshavare, pedagoger, skolledning och vår elevhälsa

Hittar du inte det du söker?
Kontakta oss så hjälper vi dig