Antagningsprocessen på Noblaskolan Sundbyberg

Vi är väldigt glada över att du är intresserad av Noblaskolan Sundbyberg! Här kan du läsa om våra antagningsrutiner och hitta svar på några av de vanligaste frågorna om antagningsprocessen.

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Sundbyberg

Nedanför hittar du länken till vårt ansökningsformulär. Klicka på länken för att ställa ditt barn i kö till skolan. Nedan kan du även läsa mer om våra antagningsrutiner och hur processen ser ut.

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Sundbyberg. Det kan du göra här!

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur skolan fungerar.

När du känner dig redo hittar du vårt ansökningsformulär till förskola eller grundskola här.

Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen. Har du funderingar kan du läsa mer under våra vanliga frågor.

Ställ ditt barn i kö

Vanliga frågor och svar om antagningsrutiner på Noblaskolan Sundbyberg

Vi följer riktlinjer för vår elevrekrytering och köhantering. Detta gäller för samtliga Noblaskolor.

Tillämpar ni syskonförtur?

Bland de som står i kö till oss erbjuder vi i första hand plats för syskon till barn på Noblaskolan Sundbyberg. Med syskon menas de barn i en familj som delar vårdnadshavare och är folkbokförda på samma adress.