Vanliga frågor

Vi har samlat våra vanligaste frågor och svar för att göra det enklare för dig som vårdnadshavare att hitta rätt information.

Vanliga frågor

Får man komma på visning?

Skolan bjuder in till Öppet Hus i slutet av november varje år för de familjer, som står i kö för åk 6 nästkommande läsår.

Får jag busskort av skolan?

Du måste bo 6 km från skolan. Busskort erbjuds till barn som har långt till skolan av hemkommunen. Läs mer på din kommuns hemsida.

Kösystem

Vilken plats har vi i kön?

Tyvärr kan vi inte svara på specifika fall då det beror på hur många som tackar ja till sin erbjudna plats och hur många barn som tas in i varje klass. Kontakta skolans administratör för mer information.

Vad har skolan för profil?

Noblaskolan Nya Hovås är en skola med höga ambitioner, varm atmosfär och mycket goda kunskapsresultat. Hos oss blir varje elev sedd varje dag och vi strävar alltid efter att växa och utvecklas tillsammans.

Hittar du inte det du söker?
Kontakta oss så hjälper vi dig