Hoppa till innehållet

Anmälan – steg för steg

Anmäl ditt barn

Anmäl ditt barn till Noblaskolan Mariastaden i Helsingborg genom knappen nedan.

Vi behandlar din anmälan

Vi behandlar din anmälan så snart som möjligt.

När det är er tur i kön får ni ett erbjudande om plats på vår skola.

Tacka ja

Efter antagningsbeskedet har ni en viss tid på er att tacka ja.

Det här är Noblaskolan Mariastaden

• En skola med höga ambitioner

I våra elever finns allt som krävs för att lyckas. Vår uppgift är att locka fram det. När vi utmanar, stöttar och ställer krav ser vi tydliga resultat och höga meritvärden.

En äldre elev sitter vid ett bord i sitt klassrum och ler in i kameran.
  • Vi följer Noblakoden

Elever står framme vid tavlan i ett klassrum och löser ett matteproblem.
  • Tydligt ledarskap

En lärare på Noblaskolan sitter på huk vid ett bord med tre elever och pratar med dem.

Vanliga frågor om ansökan till Noblaskolan Mariastaden i Helsingborg

• Ja, du kan ansöka till oss när som helst under året då vi tar emot elever löpande under hela året i mån av plats.

• Du loggar eneklt in med bank-id. Har du ej tillgång till bank-id, kontakta skolans biträdande rektor.

• Vid frågor gällande kösystemet går det bra att kontakta biträdande rektor.

Vill du ha hjälp med din ansökan?

Behöver du hjälp med din ansökan eller har du fler frågor? Varmt välkommen att kontakta mig!