×
 

Hoppa till innehållet

Grundskolan på Noblaskolan Lännersta i Nacka

Vi erbjuder förskoleklass och årskurser 1–6

Hos oss på Noblaskolan Lännersta i Nacka är eleverna elever indelade i mentorsgrupper. Varje grupp leds av en mentor som har huvudansvaret för eleverna i gruppen. Vi vet att det är viktigt att varje elev får möta engagerade lärare och pedagoger med goda ämneskunskaper och därför har vi ämneslärare redan från årskurs 1.

Vår vision - ”Ett lärande i världsklass”

Ansvar, fokus och samarbete är viktiga ledord i vår dagliga verksamhet och vår ämnesbehörighet bland lärare på skolan är hög. Givetvis är de flesta av våra lärare behöriga med lärarexamen och legitimation. För att vidareutveckla och förstärka vår undervisning träffas lärarna på skolan regelbundet i så kallade ämnesmöten. På det sättet kan vi ge våra elever en stimulerande och lustfylld undervisning.

Utmärkta förutsättningar för goda akademiska resultat

I våra elever finns allt som krävs för att lyckas och vår uppgift är att locka fram det. Det gör vi genom att utmana, stötta och ställa krav – både på våra elever och lärare. Vi tror att alla elever kan forma framtiden på sina egna villkor, bara de får rätt förutsättningar. Hos oss kan våra elever och du som förälder räkna med hög undervisningskvalitet, tydlig struktur och akademisk ambition. När våra elever slutligen lämnar oss på Noblaskolan Lännersta i Nacka gör dem det med ett akademiskt självförtroende och bästa tänkbara förutsättningar.

Vår undervisning och läroplan

Hos oss kan våra elever och du som förälder räkna med hög undervisningskvalitet, tydlig struktur och akademisk ambition. Vi utgår från Skolverkets läroplan Lgr22, framtagen för grundskolor. När våra elever lämnar oss på Noblaskolan Lännersta i Nacka gör de det med bästa tänkbara förutsättningarna för att nå sin fulla potential och får med sig ett akademiskt självförtroende redan från start.

En elev på Noblaskolan får hjälp av en lärare under en lektion.

Ställ ditt barn i kö till vår grundskola

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Lännersta eller läs mer om hur antagningsprocessen går till.