Fenestra Billdal blir Noblaskolan Billdal!

Noblaskolan Billdal är skolan där alla känner alla, elever som lärare. Det skapar en varm atmosfär och en harmonisk miljö för såväl barn, elever, föräldrar och personal. Vi har elever från förskolan upp till årskurs 5.

Varmt välkommen till oss!

För att elever som utmanas når längre

På Noblaskolan bedriver vi resultatinriktad undervisning. Vi gör det genom att ställa krav, stötta och utmana, varje dag, varje lektion. Det är så vi tillsammans med eleverna bygger ett akademiskt självförtroende redan från start.

Vill du veta mer om Noblaskolan Billdal?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för förskolan, skolan och vårt arbetssätt.

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Billdal

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Billdal. Det kan du göra här!

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur förskolan eller skolan fungerar.

När du känner dig redo kan du ansöka till vår skola genom att klicka här.

Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Kom ihåg att du måste tacka ja inom en viss tid för att få platsen. Har du funderingar kan du läsa mer under våra vanliga frågor.

Ställ ditt barn i kö

Att eleverna får möjlighet att lyckas och nå sin fulla potential är det viktigaste.

Katja Brandt Persson ,
rektor på Noblaskolan Billdal

Våra nyheter

FEBRUARI 15, 2021
Skolvalet

Skolvalet - så går det till

Vi har samlat information om skolvalet.

DECEMBER 10, 2020

Nobeldagen på Noblaskolan Nya ...

Noblaskolan uppmärksammar Nobeldagen!

OKTOBER 14, 2020

Nu lanseras Noblaskolan!

Skolchef Eva-Lotte Stavle om den nya profilen.