För att elever som utmanas når längre

På Noblaskolan bedriver vi resultatinriktad undervisning. Vi gör det genom att ställa krav, stötta och utmana, varje dag, varje lektion. Det är så vi tillsammans med eleverna bygger ett akademiskt självförtroende redan från start.

Det här är Noblaskolan Billdal

Elever i ett klassrum på Noblaskolan

Vi arbetar målmedvetet och strukturerat för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att nå sin fulla potential. Vi individanpassar och utmanar för att lyfta alla våra elever till nästa nivå.
Två elever på Noblaskolan som ritar

Lärare skriver på tavlan på Noblaskolan