×
 

Om Noblaskolan Boden

På Noblaskolan Boden är vi övertygade om att elever som utmanas når längre.

Hos oss stimuleras eleverna i en miljö som präglas av trygghet, struktur och studiero. Vi jobbar tillsammans för att alla elever, oavsett bakgrund, ska nå sin fulla potential. För oss är det viktigt att alla elever blir sedda och vi uppskattar olikheter. Vi tycker att undervisningen är viktig och att varje skoldag ska ha tydliga förväntningar.

En friskola i centrala Boden

Vi har bedrivit skolverksamhet sedan 2009 och har idag cirka 300 elever i förskoleklass och årskurs 1-9. Vår grundskola ligger i centrala Boden, vilket gör det lätt att ta sig till skolan även för elever som åker buss från byarna. Vi har nära både staden och naturen med vatten och skogspartier.

Våra ljusa och luftiga lokaler är fördelade på tre plan, där vår verksamhet bedrivs i form av undervisning och fritidshem. Våra idrottslektioner hålls i kommunala idrottsanläggningar.

Fördelarna med Noblaskolan

Elever i ett klassrum på Noblaskolan

En skola med höga ambitioner

Forskning visar att hälsa är starkt sammanlänkat med goda studieresultat. Därför har vi på Noblaskolan Boden en tydlig hälsoprofil. Det ger de bästa förutsättningarna för elevernas kunskapsutveckling.
Två elever på Noblaskolan som ritar

Vi följer Noblakoden

Vi vet att struktur är mer än ordningsregler. Därför har vi skapat Noblakoden – ett gemensamt förhållningssätt kring lektionsstruktur, ordning, mentorsrollen och andra saker som är viktiga för en bra skolmiljö.
Lärare skriver på tavlan på Noblaskolan

Tydligt ledarskap

En av nycklarna till framgångsrik utbildning är ett medvetet och tydligt ledarskap. Vi är omsorgsfulla i ledarskapet på alla nivåer; från lärarens ledarskap i klassrummet till rektors ledarskap för hela skolan.
Tre elever på Noblaskolan

Vi utmanar och stöttar våra elever

På Noblaskolan Boden jobbar vi med att utmana, stötta och ställa krav för att bygga akademiskt självförtroende. Vi vet att våra elever har allt inom sig som krävs för att lyckas och att det är vår uppgift att locka fram det.

Frågor om verksamheten

Om du undrar över något, titta under vanliga frågor. Självklart går det även bra att kontakta oss.

Sök till vår skola

Här hittar du information om hur du ställer ditt barn i kö hos oss, samt hur antagningsprocessen på Noblaskolan Boden går till.

Ta en rundtur i våra lokaler

Du har redan nu möjlighet att se våra lokaler och hur vi har det på skolan. Ta gärna en tur!