Hoppa till innehållet

Vanliga frågor

Här har vi samlat våra vanligaste frågor och svar för att göra det enklare för dig som vårdnadshavare att hitta rätt information. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du inte hittar svar på dina frågor.

Vanliga frågor

• Ja. Vi följer Skolverkets läroplan Lgr22.

• Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss på Noblaskolan! Vi lägger upp alla våra lediga jobb och tjänster här.

• Se aktuella tider för öppet hus i menyn under Besök oss.

• Det går bra att boka en privat visning av skolan. Prata med administratören om du är intresserad, du hittar kontaktuppgifter under Kontakt-sidan.

• Kontakta administratören på skolan. Du hittar kontaktuppgifter på Kontakt-sidan.

Om skolan

• Genom hög kvalitet på utbildningen, stöd från elevhälsan och engagerade pedagoger bygger vi framtiden tillsammans med eleverna. Vi satsar på tydlig struktur och akademisk ambition.

• Ja, maten lagas av våra kockar i skolans restaurang.

• Ca 400 elever.

• Vi har en egen restaurang där eleverna äter skolmaten.

• Vi har hela grundskolegången, från förskoleklass till årskurs 9.

• Noblaskolan Hemdal är en skola med mycket hjärta och stort fokus på eleverna. Vi arbetar med öppna dörrar nära varandra och tror på att elever med större inflytande vinner ökad lust och ansvarskänsla för sin egen utveckling.

Kösystem

• Tyvärr kan vi inte svara på specifika fall då det beror på hur många som tackar ja till sin erbjudna plats och hur många barn som tas in i varje klass. Kontakta skolans administratör för mer information. Du hittar kontaktuppgifter i menyn under Kontakt.

• Har du gjort en ansökan till skolan har ditt barn fått en plats i kön.

• Har du gjort en ansökan till skolan har ditt barn fått en plats i kön. Blir ni erbjuden en plats kommer ni att bli kontaktade och måste tacka ja inom en viss tid.

• Noblaskolan går efter en rak tidskö. Vi räknar efter ansökningsdatum där den elev som står i kö längst i varje åldersgrupp erbjuds plats först.

Kontakt

• Kontakta vår administratör på riitta.kemppainen@​noblaskolan.se eller 021-15 60 70 så får du hjälp att byta skola.

• Rektor Sandie Sandquist har telefonnummer 021-15 60 86 och mailadress sandie.sandquist@​noblaskolan.se.

• Vår adress är:
    Hemdalsvägen 3,
    723 34 Västerås

• Kontakta vår skolsköterska på 021-15 60 81.

• Kontaktuppgifter till skolan hittar du här

För dig med barn på skolan

• Du legitimerar dig med Bank ID för att logga in på Schoolsoft. Kontakta vår administratör om du har frågor. Du hittar kontaktuppgifter i menyn under Kontakt.

Hittar du inte det du söker?

Kontakta oss så hjälper vi dig.