Hoppa till innehållet

Vanliga frågor

Här har vi samlat våra vanligaste frågor och svar för att göra det enklare för dig som vårdnadshavare att hitta rätt information. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du inte hittar svar på dina frågor.

Vanliga frågor

• Ja. Vi följer Skolverkets läroplan Lgr22.

Om skolan

• För oss på Noblaskolan Brevik är det viktigt våra barn och elever utmanas och utvecklas i en trygg miljö. Vi på skolan ska finnas till för varje enskild elev på deras nivå och möta varje elevs förväntningar.

• Vi har en egen idrottshall på skolan, där vi har de flesta idrottslektionerna.

• Vi har totalt ca 350 barn och elever i förskolan och skolan.

• Ja, skolan har en matsal och vi lagar all mat i skolans fina kök. I matsalen serverar vår kock en lunchbuffé varje dag med välsmakande och näringsriktig mat.

• Vi har förskola och förskoleklass till årskurs 6.

Kösystem

• Vi tillämpar kötid vid intagning till Noblaskolan Brevik, och har syskonförtur för barn med syskon i förskolan eller skolan.

För dig med barn på skolan

• Du legitimerar dig med Bank ID för att logga in på Schoolsoft. Kontakta vår administratör om du har frågor. Du hittar kontaktuppgifter i menyn under Kontakt.

• Ledighetsansökan hittar du i SchoolSoft.

• Du hittar schemat i Schoolsoft.

• Matsedeln för Noblaskolan hittar du i Schoolsoft.

• Kontakta administratören på skolan. Du hittar kontaktuppgifter i menyn under Kontakt.

• Sjukanmälan görs på Schoolsoft varje dag under sjukdomstiden.

Hittar du inte det du söker?

Kontakta oss så hjälper vi dig.