×
 

Hoppa till innehållet

Noblaskolan Breviks grundskola

Vi erbjuder förskoleklass och årskurser 1–6

För oss på Noblaskolan Brevik är det viktigt att varje elev ska känna sig trygg. Vi på skolan ska finnas till för varje enskild elev på deras nivå och möta varje elevs förväntningar. Vårt mål är att vara en skola där man trivs och utvecklas.

Vi vill erbjuda den bästa tänkbara utbildningen och den bästa tänkbara utvecklingen. Vi har sammanlagt 350 barn och elever, inklusive förskolan. Det är en ynnest att få följa barnen från det att de är små fram till skolans senare del.

Utmärkta förutsättningar för goda akademiska resultat

I våra elever finns allt som krävs för att lyckas och vår uppgift är att locka fram det. Det gör vi genom att utmana, stötta och ställa krav – både på våra elever och lärare. Vi tror att alla elever kan forma framtiden på sina egna villkor, bara de får rätt förutsättningar.

Vår undervisning och läroplan

Hos oss kan våra elever och du som förälder räkna med hög undervisningskvalitet, tydlig struktur och akademisk ambition. Vi utgår från Skolverkets läroplan Lgr22, framtagen för grundskolor. När våra elever lämnar oss på Noblaskolan Brevik gör de det med bästa tänkbara förutsättningarna för att nå sin fulla potential och får med sig ett akademiskt självförtroende redan från start.

En mellanstadieelev på Noblaskolan får hjälp av läraren under en lektion.

Ställ ditt barn i kö till vår grundskola

Ställ ditt barn i kö till grundskolan på Noblaskolan Brevik eller läs mer om hur antagningsprocessen går till.