Vanliga frågor

Vi har samlat våra vanligaste frågor och svar för att göra det enklare för dig som vårdnadshavare att hitta rätt information.

Vanliga frågor

Får man komma på visning?

Det går bra att boka en privat visning av skolan. Prata med administratören om du är intresserad, du hittar kontaktuppgifter under Kontakt-sidan.

Kösystem

Vilken plats har vi i kön?

Tyvärr kan vi inte svara på specifika fall då det beror på hur många som tackar ja till sin erbjudna plats och hur många barn som tas in i varje klass. Kontakta skolans administratör för mer information.

Vad får mitt barn låna för dator/ipad?

I klass 6-9 använder eleverna datorer, en chromebook, i den dagliga undervisningen. Kontrakt upprättas vid start i skolan och datorn lämnas tillbaka när elever slutar.

Varför ska jag välja skolan åt mitt barn?

Hos oss utvecklas elevernas sociala kompetens i det dagliga arbetet och vi lägger stor vikt vid hänsyn till andra och respekt. Med fokus på akademisk kvalitet är vår pedagogik utformad för att eleverna ska känna lust att lära och vilja att nå ännu längre.

Hur många elever går på skolan?

Totalt på skolan går det ca 450 barn och elever. På förskolan har vi ca 90 barn, i vår förskoleklass–årskurs 5 har vi ca 130 elever och i årskurs 6-9 går det ca 225 elever.

Vad har skolan för profil?

Vi ser det som en del av vår uppgift att locka fram elevenas lust till lärande och utveckling. Det gör vi genom de tre grundorden: utmana, stötta och ställa krav.

Hittar du inte det du söker?
Kontakta oss så hjälper vi dig