Castello Järla Sjö blir Noblaskolan Järla Sjö

Noblaskolan Järla Sjö är en trygg skola där varje elev får möjlighet att nå sin fulla potential. Genom att ställa krav, stötta och utmana lär vi oss tillsammans med ett nyfiket sinne. På vår skola präglas miljön av respekt och hänsyn till andra. Vi erbjuder förskola upp till årskurs 9.

Varmt välkommen till oss!

För att elever som utmanas når längre

På Noblaskolan bedriver vi resultatinriktad undervisning. Vi gör det genom att ställa krav, stötta och utmana, varje dag, varje lektion. Det är så vi tillsammans med eleverna bygger ett akademiskt självförtroende redan från start.

Det här är Noblaskolan Järla Sjö

På Noblaskolan Järla Sjö vet vi att våra elever har allt som krävs för att lyckas. Därför ser vi till att utmana, stötta och ställa krav, så att varje barn och elev når sin fulla potential.

Vill du veta mer om Noblaskolan Järla Sjö?

Du är varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt.

Ställ ditt barn i kö till Noblaskolan Järla Sjö

Innan du söker till skolan kan det vara en bra idé att läsa lite mer om oss och hur vi jobbar på Noblaskolan Järla Sjö. Det kan du göra här!

Besök oss på öppet hus eller gå på någon av våra visningar för att få en uppfattning om hur förskolan eller skolan fungerar.

När du känner dig redo kan du ansöka till vår skola genom att klicka här.

Vi återkommer med erbjudande om plats, som du sedan får tacka ja till. Nacka kommun meddelar plats för förskolan. Har du funderingar kan du läsa mer under våra vanliga frågor.

Ställ ditt barn i kö

Att få vara med och bidra till vårt framtida samhälle är stort. Det är anledningen till att jag valt att arbeta med skolledning

Karolina Holm,
Rektor på Noblaskolan Järla Sjö

Våra nyheter

FEBRUARI 15, 2021
Skolvalet

Skolvalet - så går det till

Vi har samlat information om skolvalet.

DECEMBER 10, 2020

Nobeldagen på Noblaskolan Nya ...

Noblaskolan uppmärksammar Nobeldagen!

OKTOBER 14, 2020

Nu lanseras Noblaskolan!

Skolchef Eva-Lotte Stavle om den nya profilen.