Följer ni läroplanen?
Ja. Vi följer Skolverkets läroplan Lgr22.
Ja. Vi följer Skolverkets läroplan Lgr22.
Vi tillämpar kötid vid intagning till Noblaskolan Brevik, och har syskonförtur för barn med syskon i förskolan eller skolan.
Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss på Noblaskolan! Vi lägger upp alla våra lediga jobb och tjänster här.
Du legitimerar dig med Bank ID för att logga in på Schoolsoft. Kontakta vår administratör om du har frågor. Du hittar kontaktuppgifter i menyn under Kontakt.
Kontakta rektor på roger.nystrom@noblaskolan.se eller 076-541 77 79.
För oss på Noblaskolan Brevik är det viktigt våra barn och elever utmanas och utvecklas i en trygg miljö. Vi på skolan ska finnas till för varje enskild elev på deras nivå och möta varje elevs förväntningar.
Vi har en egen idrottshall på skolan, där vi har de flesta idrottslektionerna.
Vi har totalt ca 350 barn och elever i förskolan och skolan.
Ja, skolan har en matsal och vi lagar all mat i skolans fina kök. I matsalen serverar vår kock en lunchbuffé varje dag med välsmakande och näringsriktig mat.
Vi har förskola och förskoleklass till årskurs 6.
Rektor Roger Nyström har telefonnummer 076-541 77 79
Nytorpsvägen 32, 135 68 Tyresö
Skolsköterskan heter Helena Dembinski. Du når henne på 08-770 88 34 eller helena.dembinski@noblaskolan.se
Du hittar kontaktuppgifter under kontakt.
Se aktuella tider för öppet hus i menyn under Besök oss.
Ledighetsansökan hittar du i SchoolSoft.
Det är viktigt för oss att det går bra för ditt barn – därför har vi givetvis kurator, skolsköterska och speciallärare. Läs mer under elevhälsa i menyn.
Kontakta administratören på skolan. Du hittar kontaktuppgifter i menyn under Kontakt.
Du hittar schemat i Schoolsoft.
Sjukanmälan görs på Schoolsoft varje dag under sjukdomstiden.
Matsedeln hittar du i Schoolsoft.
Vi är en fristående skola som ägs av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. AcadeMedia har över 17 000 medarbetare och drygt 650 förskolor, skolor och vuxenutbildningsenheter, i Sverige, Norge och Tyskland.
Alla har möjlighet att söka till en friskola, oavsett var man är folkbokförd. Ansökan och antagning av elever sker på samma sätt som på en kommunal skola. Friskolan har samma rättigheter och skyldigheter som andra skolor vilket till exempel innebär att de, bland annat, följer skollagen när det gäller betygssättning.
En elev som har vårdnadshavare med annat modersmål än svenska ska erbjudas modersmålsundervisning om språket är dagligt umgängesspråk i hemmet och eleven har grundläggande kunskaper i språket. Om en elev tillhör någon av de nationella minoriteterna ska modersmålsundervisning erbjudas även om språket inte är elevens dagliga umgängesspråk i hemmet. Om en elev är adopterad och har annat modersmål än svenska ska modersmålsundervisning erbjudas, även om det inte är dagligt umgängesspråk i hemmet.