Vanliga frågor

Vi har samlat våra vanligaste frågor och svar för att göra det enklare för dig som vårdnadshavare att hitta rätt information.

Vanliga frågor

Får man komma på visning?

Det går bra att boka en privat visning av skolan. Prata med administratören om du är intresserad, du hittar kontaktuppgifter under Kontakt-sidan.

Får jag busskort av skolan?

Du måste bo 6 km från skolan. Busskort erbjuds till barn som har långt till skolan av hemkommunen. Läs mer på din kommuns hemsida.

Kösystem

Vilken plats har vi i kön?

Tyvärr kan vi inte svara på specifika fall då det beror på hur många som tackar ja till sin erbjudna plats och hur många barn som tas in i varje klass. Kontakta skolans administratör för mer information.

Varför ska jag välja skolan åt mitt barn?

Vårt övergripande mål är att alla elever på Noblaskolan Billdal ska känna trygghet och glädje att lära i en stimulerande och utvecklande miljö. När våra elever lämnar oss på Noblaskolan Billdal ska de göra det med ett akademiskt självförtroende och rätt förutsättningar att nå sin fulla potential.

Vad har skolan för profil?

Skolans engagerade lärare, tillsammans med elevhälsan, arbetar för en tillgänglig lärmiljö utifrån de faktorerna pedagogisk-, fysisk- och social lärmiljö. Dessa tre samspelar för att ge förutsättningar för lärande och utveckling.

Hittar du inte det du söker?
Kontakta oss så hjälper vi dig