Fritidsverksamheten på Noblaskolan Billdal

Vår fritids ska stimulera elevernas utveckling, erbjuda dem en meningsfull fritid och skapa en social gemenskap.

Fritids på Noblaskolan Billdal har som uppgift att komplettera förskoleklassen och skolan samt att göra det möjligt för föräldrar att förena föräldraskap med arbete eller studier.

Så jobbar vi på fritids

Fritidshemmet på Noblaskolan Billdal består av två avdelningar, Stjärnfallet för förskoleklassen och årskurs 1–2, och Kometen för årskurs 3–5. Vi har ett aktivt fritids som arbetar för att utveckla elevernas sociala förmåga. Under veckan erbjuds varje dag valbara aktiviteter som innehåller bland annat samarbetsövningar, kreativa aktiviteter och fredagsskoj. Genom en blandning av fri lek och styrda aktiviteter erbjuds eleverna en utvecklande fritid. Vi gör även utflykter då vi har en underbar natur i vårt närområde.

Fritids öppettider

Vi har öppet alla vardagar 07.00–17.15.

Vid andra behov, kontakta vår rektor Katja Brandt Persson: katja.brandtpersson@noblaskolan.se, 031-91 51 62.

Kontaktuppgifter till fritids

Fritids Stjärnfallet F-2: 0767-62 75 44