Vanliga frågor

Vi har samlat våra vanligaste frågor och svar för att göra det enklare för dig som vårdnadshavare att hitta rätt information.

Vanliga frågor

Får man komma på visning?

Det går bra att boka en privat visning av skolan. Prata med administratören om du är intresserad, du hittar kontaktuppgifter under Kontakt-sidan.

Får jag busskort av skolan?

Du måste bo 6 km från skolan. Busskort erbjuds till barn som har långt till skolan av hemkommunen. Läs mer på din kommuns hemsida.

Kösystem

Vilken plats har vi i kön?

Tyvärr kan vi inte svara på specifika fall då det beror på hur många som tackar ja till sin erbjudna plats och hur många barn som tas in i varje klass. Kontakta skolans administratör för mer information.

Varför ska jag välja skolan åt mitt barn?

Genom hög kvalitet på utbildningen, stöd från elevhälsan och engagerade pedagoger bygger vi framtiden tillsammans med eleverna. Vi satsar på tydlig struktur och akademisk ambition.

Vad har skolan för profil?

Noblaskolan Hagaberg är den personliga skolan med den stora ambitionen belägen i Västerås. Vi har en vision om ett lärande i världsklass och menar att vårt uppdrag är att våra elever skall lära sig så mycket som möjligt och må bra under tiden.

Hittar du inte det du söker?
Kontakta oss så hjälper vi dig